PRAVNO OBVESTILO

Besedilo spodaj se nanaša na vsebino spletne strani www.3kdesign.si, ki je v lasti podjetja KLOBUČAR STORITVE, PROIZVODNJA, SERVIS d.o.o. , Na žago 28, 8351 Straža.

Uporabniki spletne strani se obvezujejo, da bodo ob obisku upoštevali pravila in pogoje, ki jih objavljamo tu, prav tako pa tudi zakonska določila o avtorskih in drugih intelektualnih pravicah. Slike, besedila, zvočne datoteke in animacije na spletni strani so predmet zaščite avtorskih pravic in druge intelektualne lastnine. Le-teh ni dovoljeno kopirati za komercialno uporabo ali distribucijo, prav tako jih ni dovoljeno spreminjati ali znova objavljati drugod. Prav tako ni dovoljeno licenciranje, ustvarjanje različic, prenašanje ali prodajanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja KLOBUČAR STORITVE, PROIZVODNJA, SERVIS d.o.o. Stran zna vsebovati tudi slikovni material, za katerega imamo pravico do uporabe, vendar je lahko zaščiten z avtorskimi pravicami tretjih oseb. Uporabniki spletne strani lahko razmnožujejo del vsebine spletni strani le v primeru, da navedejo našo spletno stran kot vir in dodajo ustrezno spletno povezavo.

Vsi uporabniki strani objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Z izjemo primerov, ko odgovornosti za škodo po zakonu ni mogoče omejiti ali izključiti, KLOBUČAR STORITVE, PROIZVODNJA, SERVIS d.o.o. ter katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju teh spletnih strani, ne odgovarja za nikakršno škodo, ki bi zaradi kakršnegakoli razloga nastala zaradi uporabe naše spletne strani.

KLOBUČAR STORITVE, PROIZVODNJA, SERVIS d.o.o. ni v nobenem primeru odgovoren uporabniku za kakršnokoli (posredno ali neposredno škodo), do katere bi lahko prišlo zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani ali povezav na njih. Storitve, proizvodi in vse informacije, ki so del spletne strani, oz. so z nje dosegljive, so na voljo takšne kot so prikazane in so zgolj informativne narave. KLOBUČAR STORITVE, PROIZVODNJA, SERVIS d.o.o. si tako pridržuje pravico, da spremeni, prilagodi, nadomesti ali izbriše katerokoli vsebino ali preprosto ne nadaljuje razvoja in prikazovanja spletne strani,  brez kakršnekoli najave. KLOBUČAR STORITVE, PROIZVODNJA, SERVIS d.o.o. ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli izgubo ali okvaro vaših podatkov oz. vašega računalnika, do katere bi prišlo z uporabo gradiva, prenesenega s te spletne strani, oziroma ne prevzema odgovornosti v zvezi z morebitnimi težavami, ki bi utegnile nastati zaradi uporabe spletne strani.

Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih internetnih strani. Slednja delujejo neodvisno od naše spletne strani, zato za vsebino ali uporabo povezanega spletnega mesta ne odgovarjamo. Pri obisku preko povezav na druge spletne strani KLOBUČAR STORITVE, PROIZVODNJA, SERVIS d.o.o. ne prevzema odgovornosti za njihovo vsebino. Priporočamo vam, da si ob obisku povezanih spletnih mest preberete pravna obvestila ali pravilnik o zasebnosti, saj se lahko razlikujejo od našega.

Vsebina naše spletne strani je zgolj informativne narave. KLOBUČAR STORITVE, PROIZVODNJA, SERVIS d.o.o. ne zagotavlja, da bodo informacije, objavljene na tem spletnem mestu, vedno celovite in ažurne. Spletne strani lahko vsebujejo tiskovne ali druge napake, možni pa so tudi nepooblaščeni dodatki, izbrisi in spremembe, izvedene s strani tretjih oseb.

Pridržujemo si pravico do sprememb pravil in pogojev brez predhodnega obvestila. Prav tako pa je prepovedan prikaz ali uporaba blagovne znamke ali logotipa KLOBUČAR STORITVE, PROIZVODNJA, SERVIS d.o.o., brez predhodnega pisnega dovoljenja z naše strani.  Ob vsaki spremembi pravil bo spremenjen tudi datum na dnu strani.

Datum objave: 25.12.2016

GOR