NALEPKE IN REKLAMNE TABLE

NALEPKE ZA STEKLO, TALNE NALEPKE, ROLL UP STOJALA, STENSKE NALEPKE, 3D NALEPKE, UNIKATNE NALEPKE, PLAKATI, GRADBIŠČNE TABLE, OSVETLITVENE LED TABLE IN REKLAMNE TABLE.

NALEPKE ZA STEKLO

Nalepke so lahko povsem navadne in se nalepijo na vse steklene površine. lahko pa so tudi izrezane iz barvnih folij, luknjičaste, meglene/peskane,... Odporne na vodo in vremenske vplive. Obstojnost odvisna od materiala, pravilnega ravnanja, zaščite, barv...

TALNE NALEPKE

Nalepke za označevanje tal v trgovinah, podjetjih, asfaltu, betonu, itd. Za lepljenje betonskih in asfaltnih površin se uporabljajo nalepke z močnim lepilom, temu primerna pa je tudi cena.

STENSKE NALEPKE

Svoje prostore, delavnice, hale ali objekte lahko dodatno popestrite s stenskimi nalepkami. Lahko jih uporabite za dodatne usmeritve kupcev, lahko samo kot okras ali pa seveda kaj drugega. Možnosti je pravzaprav neskončno.

3D NALEPKE

3D nalepke takoj pritegnejo pogled, predvsem pa izstopajo od ostalih. Izdelujemo tako manjše kot tudi večje serije 3D nalepk. Lahko jih nalepimo na vozila, reklamne izdelke, pohištvo, računalnike ali obeske. 3D nalepke imajo tudi dolgo življenjsko dobo in so odporne na vremenske vplive.

ROLL UP STOJALA

Postavitev roll up stojal je izredno hitra in zato je roll up zadeva zelo praktična in mobilna. Priporočljiva je za trgovine, firme, poslovne prostore, sejme, in raznorazne dogodke. Platno ne prepušča svetlobe, zato je grafika izjemno vidljiva. Tisk je odporen na vremenske vplive in je visoko kakovosten.

OSVETLITVENE LED TABLE

Led razsvetljava se uporablja kot razsvetljava skoraj vseh vrst reklamnih napisov, črk, reklamnih tabel, znakov in reklamnih elementov (npr. bencinskih servisov). Prednosti LED razsvetljave so odpornost na tresljaje, varčnost in možnost spreminjanja barve svetlobe. Primerne so za zunanjo uporabo in imajo dolgo življenjsko dobo.

REKLAMNE TABLE

Najboljši način za promoviranje svojega podjetja, zabav ter raznoraznih dogodkov, oglaševanja. Vedno bolj boste vidni in prepoznavni v svojem okolišu in seveda tudi širše. Zagotovo boste povečali svojo prodajo in prepoznavnost.

GRADBIŠČNE TABLE

V našem podjetju imamo prednost pred ostalimi, ker tudi povsem sami izdelamo konstrukcijo za table po želji naročnika. Naše podjetje je, poleg promocijskega materiala, že 25 let zelo prepoznavno po kvalitetnem delu v ključavničarstvu. Montažo gradbiščnih tabel tako nudimo po celotni Sloveniji. Kvalitetno izdelani konstrukciji pa spada kvalitetna nalepka potiskana z barvami odpornimi na vremenske vplive.

Se zanimate za naše storitve ali izdelke?
Pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

GOR