AVTO NALEPKE

Povečajte svojo prodajo še danes in izkoristite vsakodnevno brezplačno oglaševanje!

Oglašujte svoje podjetje popolnoma brezplačno na vašem avtu, kombiju ali tovornih vozilih. V našem podjetju poskrbimo, da so avto nalepke atraktivnega videza in takoj opazne. Za avto nalepke imamo na voljo zelo širok izbor različnih materialov. Materiali se vrhunsko ujemajo s kakovostnim tiskom in dovršenim dizajnom.

Vaše vozilo bo čez noč postalo pravo promocijsko sredstvo za vaše podjetje, predvsem pa boste zagotovo povečali tudi svojo prodajo. Avto nalepke so namenjene za daljše obdobje in so pomemben del pri promoviranju vašega podjetja. Pomagamo vam pri izbiri sporočila z namenom, da dosežete pravo publiko oz. potencialne kupce.

Imamo lastno veliko delavnico v katero gre lahko tudi avtobus ali tovornjak. Tako lahko nemoteno delamo v vseh vremenskih pogojih.

MONTAŽA AVTO NALEPK

Avto nalepke

IZBIRA BARVE IN DIZAJNA

Nudimo vam pomoč pri izbiri barv in dizajna. Po dogovoru možnost priprave grafične podobe.

Avto nalepke

PROFESIONALNA MONTAŽA NALEPK

Po izbiri dizajna in končni potrditvi smo na vrsti mi. Sledi profesionalna montaža nalepk na katero nudimo 2 leti garancije.

Avto nalepke

PREVZEM ČUDOVITEGA VOZILA

Sledi prevzem polepljenega vozila. Od tega trenutka dalje imate pravo promocijsko sredstvo za prepoznavo vašega podjetja.

Se zanimate za naše storitve ali izdelke?
Pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

GOR